Home Home Η Εταιρεία μας

Η Εταιρεία μας

Η CITY TEC δραστηριοποιείται στην αγορά της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών από το τέλος του 2007.

Το οικονομικό έτος 2008, η εταιρεία, αν και στον πρώτο χρόνο της λειτουργιάς της, κατάφερε να εδραιωθεί στην αγορά του Νομού Γρεβενών και να φέρει εις πέρας μεγάλα έργα πληροφορικής.

Στις αρχές του 2009 η CityTEC αναλαμβάνει το μεγάλο έργο οπτικών ινών της Cyta του άξονα Πτολεμαΐδας – Φλώρινας.

Η ραγδαία ανάπτυξη της εταιρείας είχε σαν αποτέλεσμα στις αρχές του 2009 να δεχτεί πρόταση για ένταξη στην αλυσίδα U από την μεγαλύτερη εταιρεία πληροφορικής στην Ελλάδα την Info Quest. Το καλοκαίρι το 2009 η εταιρεία ανακαινίζεται πλήρως ώστε να συνάδει με project U.

Το καλοκαίρι του 2010 η εταιρεία επεκτείνεται και κάνει δυναμική την παρουσία της στο νότιο τμήμα του νομού Γρεβενών εγκαινιάζοντας το υποκατάστημα Δεκάτης.

Στα τρία χρόνια στο χώρο η CityTEC έχει ολοκληρώσει πολλά έργα προμήθειας υπολογιστών και servers, δομημένης καλωδίωσης, τηλεφωνικών κέντρων, εμπορικών εφαρμογών, συστημάτων ασφάλειας, κατασκευής ιστοσελίδων.

Σήμερα η CityTEC είναι η μεγαλύτερη εταιρεία πληροφορικής στο Νομό Γρεβενών και έχει το μεγαλύτερο αριθμό ανθρώπινου δυναμικού στον κλάδο. Προμηθεύει και υποστηρίζει τον δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα καθώς και τις μεγαλύτερες εταιρείες του Νομού.

Αναλαμβάνει και φέρνει εις πέρας τα μεγαλύτερα έργα πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών καθώς είναι η μόνη που έχει την τεχνογνωσία και το ανθρώπινο δυναμικό να ολοκληρώσει επιτυχώς.

Το άρτια καταρτισμένο τεχνικό μας τμήμα είναι σε θέση να καλύψει άμεσα τις ανάγκες σε τεχνική υποστήριξη σε όλους τους κλάδους της νέας τεχνολογίας.

Για την κάλυψη όλων των αναγκών των πελατών μας συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρείες της χώρας όπως την INFO-QUEST, ALTEC – UNISOFT, PANASONIC, CPI, CENTRAL, MRS ELECTRONICS.

 

Επικοινωνια



Διεύθυνση:
Πλ. 25ης Μαρτίου 5
Γρεβενά
511 00

E-mail: info@citytec.gr
Τηλέφωνο: 24620 87250
Fax: 24620 87251

περισσότερα

ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

ΠΩΛΗΣΕΙΣ sales@citytec.gr

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ support@citytec.gr

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ manager@citytec.gr

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ info@citytec.gr

 

City TEC SUPPORT

Κατέβασε την εφαρμογή από εδώ και κάλεσε το techinical support center για άμεση on line υποστήριξη.